Forlle´d

Välkomna till fantastiska Japanska märket Forlle'd som upptar en speciell nisch på hudvårdsmarknaden! Tack vare dess innovativa komponenter med låg molekylvikt baserade på Nobelpriset 2002, ett oöverträffat system för att leverera aktiva ingredienser till de djupaste hudlagren, upp till dermis, deras unika patent, kompatibilitet med hårdvaruprocedurer och ständig utveckling av nya högteknologiska lösningar har du här ett sofistikerat märke med yttersta kvalitet.

Japansk skönhetsvård, J-beauty, står för ett rent och holistiskt tänk där alla sinnen ska ha glädje av hudvårdsrutinen, både i salongen och hemma. En varaktig effekt av hudvården och det som passar just dig och din hud eftersträvas, framför trender som kommer och går.

Bakom de högteknologiska produkterna ligger det forskning och traditionella ingredienser som reflekteras i prisnivån. En J-beauty-rutin skiljer sig från K-beauty (Korean beauty) speciellt när det kommer till antal produkter. I japansk hudvård är rutinen mer minimalistisk och produkterna är extremt dryga, detta gör att man tar hand om och respekterar produkterna och rutinen.

Alla produkter från Forlle ́d är baserade på patenterad hyaluronsyra med låg molekylvikt, som kan återfukta och återuppbygga hud inifrån. Genom att minska storleken på hyaluronsyra till 2055 Da, vilket motsvarar 5 nm i storlek, lyckades Forlle’d Laboratorium öka aktiviteten för denna molekyl och implementera den i hudvårdsindustrin.

Den unika kombinationen av aktiva ingredienser med låg molekylvikt och joniserade mineraler ger Forlle ́d cosmeceutics en oändlig förmåga att leverera vitala ingredienser till de djupaste hudlagren på ett icke-invasivt, atraumatiskt och säkert sätt. Ingredienser med ultrasnabb teknik tränger in i huden och deras höga biotillgänglighet gör det möjligt att bevara ingrediensernas speciella egenskaper.