Sensitive Line Solar Shade SPF 50

Sensitive Solar Shad spf 50

Detta är ett efterlängtat tillskott till glotherapeutics och i tillägg en del av den successfulla Sensitive Line. Den absorberas snabbt, samtidigt som den ger ett bredspektrat skydd mot solskador och förebygger därmed åldrande.
Solar Shade SPF 50 är perfekt för en delikat och känslig hud, då den innehåller starka antioxidanter som vitamin E, C och hyaluronsyra som ökar fuktighetsnivån i huden.

Aktiva ingredienser:
Zinc Oxide – En säker och icke-irriterande fysisk solfaktor. Bredspektrat UVA-och UVBskydd, också känt för sina lugnande egenskaper.
Titanium Dioxide – Fysisk faktor mot UV-strålar.
Tocopherol (Vitamin E) – En antioxidant som har anti-inflammatoriska egenskaper och stimulerar immunsystemet till att skydda huden mot yttre stressfaktorer.
Dimethicone – Ger fukt och skyddar huden.
Ascorbic Acid (Vitamin C) – En kraftig antioxidant. Skyddar huden mot UV-skador, ljusar upp, förbättrar elasticiteten och minskar synligheten av fina linjer genom att stimulera kollagensyntesen. L-ascorbic Acid är den enda form av vitamin C som kroppen känner igen och kan använda.
Sodium Hyaluronate – kan hålla upp till 1000 gånger sin egen vikt av vatten. Motverkar transepidermal fuktförlust och skyddar mot fria radikaler.

Denna produkt är fri från: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soja.
pH: 6.8
Användning: Kom ihåg att applicera 15 min innan du går ut i solen. Repetera varannan, var tredje timme.

Finn din forhandler

Log in