Sensitive Gentle Enzyme Exfoliant

Sensitive Gentle Enzyme Exfoliant

En blanding av enzymer och fruktsyror som skonsamt avlägsnar döda hudceller och ger en jämn och slät hud utan irritation. Ideal för en hud som inte tål mekanisk exfoliering.
Rekommenderas för: Alla hudtyper, speciellt känslig hud.

Aktiva ingredienser:
Exfolactive® – Främjar cellförnyelsen genom att stimulera enzymer i det översta hudlagret av epidermis, stratum corneum. Resultatet är en mjukare, friskare och en mer strålande hud.
Panthenol – Bidrar till att öka hyaluronsyrainnehållet och upprätthåller hudens naturliga fukthetsbalans. Stärker huden och ökar motståndskraften mot yttre påverkningar som miljöbelastningar och ”photo ageing”. Förbättrar hudens förmåga att ta upp syre och bidrar till att reglera talgproduktionen.
Multi ™ BSC –  Koncentrerad blandning av fem naturliga fruktsyror från blåbär, citron, apelsin, sockerrör och sockerlönn som exfolierar skonsamt utan irritation, som annars kan uppstå från traditionella Hydroxy Acids. Passar därför perfekt för en känslig hud.
Betaglucan – Förbättrar hudens självläkningsförmåga, främjar cellförnyelsen och skyddar mot oxidativ stress.

Användning:
Applicera ett jämnt lager på rengjord hud. Låt verka i 5-10 minutter och avlägsna med en fuktiga pads. Efterfölj med mjukgörare. Använd 1-3 gånger i veckan.

NB: Denna produkt är utan: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soja.

Finn din forhandler

Log in