Sensitive Gentle Cream Cleanser

Sensitive Gentle Cream Cleanser

Denna lätta krämrengöring tar grundligt bort makeup, överflödig olja och orenheter samtidigt som den tar hänsyn till den naturliga fuktbalansen på den mest känsliga huden.

Rekommenderas för: Alla hudtyper, speciellt känslig hud.

Aktiva ingredienser:
Desert Date Fruit Extract – ett växtbaserat komplex från tre växter som har lång historia av användning som milda tensider. Denna synergiska kombination ger ett lyxigt lätt skum som effektivt rengör huden.
Sea Buckthorn Fruit Extract – innehåller stora mängder vitamin C och E, omega fettsyror och betakaroten. Fungerar som en effektiv rengörande och lugnar ingrediens. God för sårläkning, lindrande av solbränna, förebygger uttorkning och ökar cellförnyelsen.
Shikakai Extract – med lågt pH kombinerat med skummande kvaliteter, fungerar detta som ett milt rengörande medel. I Ayurvediska traditioner är Shikakai en växt som ofta används tack vare sina terapeutiska och uppfriskande egenskaper.
Pomegranate Seed Extract – en kraftig antioxidant rik på fettsyror, vitamin C, E samt polyfenoler. Känd för sina närande och fuktighetsgivande egenskaper. Bidrar till att huden reparerar sig själv och skyddar, läker och reducerar synligheten av rynkor. Lugnar irriterad och allergen hud.
Oat Beta Glucan – Havre har använts i århundraden för att ge fukt och komfort. I tillägg till anti-irriterende egenskaper, har kliniska studier visat förmågan till att förbättra fasthet och elasticitet.  Den främjar läkning och reducerar missfärgning, samtidigt som den skyddar huden mot UV-strålning.

Denna produkt är fri från: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soja.
pH: 4.8

Användning: Applicera på fuktig hud och massera försiktigt i 60 sekunder. Skölj med ljummet vatten. Efterfölj med Calming Flower Mist, Corrective Soothing Serum och Balancing Moisture Remedy. Använd dagligen.

Finn din forhandler

Log in