Sensitive Cucumber Recovery Mask

Sensitive Cucumber Recovery Mask

Reducerar inflammation för känslig hud och efter kraftiga behandlingar.  Lindrar, återfuktar och minskar svullnad och reducerar synligheten av fina linjer och rynkor. Ger en «plumping» effekt och är djupt fuktighetsgivande.

Rekommenderas för: Alla hudtyper, speciellt känslig och uttorkad hud.

Aktiva ingredienser:
Agurk – känd för sin anti- inflammatoriska effekt på huden. Har högt vatteninnhåll, aminosyror, proteiner, lipider och Vitamin C. Gurka lindrar irritation, svullnad och uttorkning. Reducerar rynkor och fina linjer.
Indian Senna Polypeptide – Ger en anti-inflammatorisk och lugnande effekt. Stimulerar kollagen- och elastinsyntesen.
Moringa Pterygosperma (Moringa) Seed Extract – Innehåller hög koncentration av betakaroten, järn, kalium och vitamin C. Antioxidant, minskar tecken till åldrande genom att öka kollagensyntesen, ljusar upp huden och jämnar ut hyperpigmenterade områden. Betakaroten förvandlas till vitamin A som har goda och kända egenskaper.
Gotu Kola Extract – En välkänd ört med antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper. Eftersom den ökar blodtilförseln till skadade områden, är en antioxidant och stimulerar fibroblasterna, har denna ingrediens ofta använts till att läka sår. Den används också i anti-age produkter, eftersom den reparerar huden och ökar hudens fuktighetsbarriär.
Grape Seed Oil – känd för sin förmåga till att behålla fuktigheten. Denna kraftiga antioxidant hämmar också enzymer som bryter ned kollagen och elastin.
Copper PCA – Koppar är en fuktighetsbevarande ingrediens som drar till sig fukt till huden. Den har en betydligt anti-inflammatorisk verkan och är nyttig vid läkning av hud.

Denna produkt är fri från: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soja.
pH: 5.0

Användning: Applicera ett jämnt lager efter rengöring och ansiktsvatten. Låt verka i ca 10 minuter och ta därefter bort med mjuka, fuktiga pads. Använd efter behov.

Finn din forhandler

Log in