Sensitive Corrective Soothing Serum

Sensitive Corrective Soothing Serum

Revitalisera huden med detta härliga näringsrika serum som bidrar till att återupprätta hudens naturliga barriärfunktion. Lugnar irritation och ökar hudens motståndskraft.

Rekommenderas för: Alla hudtyper, speciellt känslig hud.

Aktiva ingredienser:
Sea Fennel – En kraftfull havsväxt som har utvecklat försvarssystem, inkluderat motstånd mot uttorkning. Hudvårdande fördelar är fuktighetsgivande, reparerande och ger en lugnande och mjukgörande effekt. Stimulerar cellförnyelsen och förstärker hudens naturliga barriär.
Olive Fruit Oil – Rik på vitamin E och antioxidanter. Naturlig och lugnande olja som förbättrar tillstånd som torr och grov hud genom att jämna ut, mjukgöra och upprätthålla elasticiteten i huden.
Rose Flower Oil – En av de mest utsökta och ädla eteriska oljorna på grund av sin goda arom och lugnande fördelar. Studier visar att den verkar läkande på sår och har anti-inflammatoriska egenskaper.
Foraha Oil – En kallpressad vegetabilisk olja som utvinns från frukten av ett stort träd på Madagaskar. Historiskt har denna läkande olja blivit använd till att behandla hudlager. Den tar bort gift från kapillärerna och stärker bindväven.
Oat Beta Glucan – Havre har använts i århundraden för att ge fukt och komfort. I tillägg till anti-irriterande egenskaper, har kliniska studier visat ämnen till att förbättra fasthet och elasticitet, främjar läkning och reducerar missfärgning samtidigt som den skyddar huden mot UV-strålning.

Denna produkt är fri från: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soja.
pH: 5.0

Användning: Applicera morgon och kväll efter rengöring och ansiktsvatten. Vänta 20 min innan applicering av Balancing Moisture Remedy för bäst resultat.

Finn din forhandler

Log in