Sensitive Calming Flower Mist

Sensitive Calming Flower Mist

Ansiktsvatten som ger en omedelbart kylande effekt på känslig och irriterad hud. Med en unik blanding av lugnande, essentiella oljor och anti-inflammatoriska egenskaper, lugnar den huden och ger mycket fukt.

Rekommenderas för: Alla hudtyper, speciellt känslig hud.

Aktiva ingredienser:
Rose Water- framställt vid en ångdestillationsprocess, Rosenvatten har länge använts som ett lugnande medel för att skydda och bevara huden. Bidrar till att stärka hudceller med rika anti-inflammatoriska och antioxidanta fördelar.
Gotu kola extrakt – En välkänd ört med antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper. Bidrar till att öka blodtillförseln till skadade områden, ger antioxidanteffekt och stimulerar fibroblastceller. Stimulerar också huden till att reparera sig själv och förbättrarr fuktspärren.
Bisabolol – Hämtat från den essentiella oljan av kamomille. Denna lugnande ingrediens är ofta använd i produkter för känslig hud på grund av sina anti-inflammatorisa och läkande egenskaper.
Neroli Flower Oil – En lätt mjukgörande olja med antiseptiska egenskaper från de aromatiska kronbladen från Bitter Orange trädet. Ökar elasticiteten och stärker kapillärerna.
Svart Willow Bark Extract – Denna anti-inflammatoriske antioxidanten och anti-bakteriella ingrediensen är mildare och mindre irriterande än sin släkting, White Willow, som är en mycket använd hudvårdande ingrediens och en form av salicylsyra. Förbättrar skonsamt cellförnyelsen som bidrar till en mer jämn hud.

Denna produkt är fri från: färgämnen, parfym, parabener, gluten, nötter och soya.
pH: 4.7

Användning: Använd som ansiktsvatten efter rengöring. (Kan även sprayas på under dagen efter behov) Applicera sedan Corrective  Soothing Serum och Balancing Moisture Remedy för bäst resultat.

Finn din forhandler

Log in