OM OSS

Cosmedic har sedan hösten 1998 varit en totalleverantör av avancerad hudvård till dermatologiska och kemiska behandlingar till läkare och hudkliniker i Sverige och Norge. Aesthetic Line och Skin Tech innehåller endast medicinskt dokumenterade ingredienser med farmaceutisk renhet och synergistiska ämnen som stimulerar viktiga fysiologiska processer i huden.

Cosmedic är den enda leverantören av mesoporationsmaskiner som är den mest effektiva metoden för inslussning av aktiva substanser och den bäst dokumenterade inslussningsbehandlingen på marknaden. Principen mesoporation bygger på fick Nobelpriset i kemi 2003.

Cosmedic har sedan 2004 varit distributör för glominerals, en mineralmakeup som tillverkas för professionella makeupartister, hudterapeuter, dermatologer och deras kunder/patienter. Dessa avancerade produkter kombinerar farmaceutiska ingredienser, naturliga mineraler, kraftiga antioxidanter och vitaminer samt starka färgpigment för naturlig makeup. Resultatet är en kliniskt avancerad makeup som ger näring, korrigerar och skyddar.