Cyto-Luxe Mask

Cyto-luxe Mask

En intensiv, hudförnyande ansiktsmask som utnyttjar stamceller från växtriket för att återfå elasticitet och volym till huden.  Masken lämnar huden silkesmjuk och len.

Rekommenderas för: Mogen hud

Aktiva ingredienser:
Citrustem™ (Citrus Sinensis) – Stamceller från apelsiner odlade i labb ger starkare och renare aktiva ingredienser. Stamceller från apelsiner innehåller aminosyror, peptider och proteiner som förnyar och upprätthåller elasticiteten i huden som leder till att rynkor reduceras.
Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – använd i traditionell kinesisk medicin. Angriper lös hud och rynkor genom att ge en snabb och synlig lift-effekt. Stimulerar kollagenproduktionen.
Platinum Ferment – Peptid med stark antioxidanteffekt som stimulerar kollagenproduktionen.
Indinyl™ – Extrakt från fröna av en indisk växt. Strukturen och verkan  liknar hyaluronsyra.
Pearl Extract – Pärlemor är huvudkomponenten och innehåller 20 naturliga aminosyror. Forskning visar att det har en förmåga att förnya, läka och stimulera huden.
Caviar Extract – Innehåller vitamin A, D, E, B, aminosyror och proteiner som ger näring til huden.
Glycoderm – Ger en tredelad verkan, bestående av ceramider, hyaluronsyra och Blossom Honey för att återuppbygga den lipida barriären .
Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – Kallas “the long life fungus,” och är en jästform av svart te som förbättrar hudstrukturen.

Användning: Applicera ett jämnt lager på rengjord hud. Låt masken verka i ca 10 min. Tvätta bort med ljummet vatten/fuktiga pads. Använd 1-2 gånger i veckan. Applicera därefter Cyto-Luxe Face Essence.

Finn din forhandler

Log in