Cyto-luxe Eye Serum

Cyto-luxe Eye Serum

Ett innovativt och silkeslent ögonserum som applicers på huden för att jämna ut och minska fina linjer. Bidrar till att bromsa åldrandeprocessen genom att stötta cellerna som underhåller hudens ungdomliga egenskaper. Reducerar svullnad och mörka ringar, samtidigt som den tillför fukt till det delikata ögonområdet.

Aktiva ingredienser:

Standstill Rose Damas (Rosa Damascena Leaf Cell Extract) – bromsar åldrandet av cellerna i dermis, som är ansvarig för produktionen av kollagen. Minskar också enzymerna som bryter ned kollagenet och reducerar därmed uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Brestine (Plankton Extract) – ett planktonextrakt som endast efter 15 minuter har förmågan att fylla ut linjer i huden och jämnar ut små rynkor.

Eyeseryl® (Acetyl Tetrapeptide-5) – en multifunktionell ingrediens som reducerar svullnad och mörka ringar (har en dränerande effekt) och hämmar glykering. Hudens elasticitet ökar efter 60 dagars regelbunden användning.

SenestemTM (Plantago Lanceolata Extract) – Ibland händer det att normala celler upphör att dela sig. Närvaron av dessa dysfunktionella celler ökar de åldersrelaterade hudproblemen. Senestem TM ska motverkar att detta förvärras. Resultatet är en fastare hud med reducerade pigmentfläckar.

Finn din forhandler

Log in